Anbefalinger

Udtalelser fra klienter

Peter Søndergaard:

Jeg har gået hos Lene i et intensivt forløb gennem en svær proces i mit eget liv. Jeg er selv terapeut og søgte lydterapi som et forsøg, og det har været en meget positiv og berigende oplevelse. Både at udtrykke sig med lyd og at modtage lydhealing har virket meget stærkt på mig, og Lene har været rigtig god til at opfange hvor jeg var og at lave en intervention som havde samklang med mig.

Det har været en fantastisk oplevelse at modtage lydhealing, og mærke hvordan Lenes tone vibrerede inde i kroppen på mig og frigjorde energi i stort mål. Det er en meget særlig oplevelse, også fordi den er uforklarlig ud fra det vi normalt tror om virkeligheden, men jeg kan love for det virker!

 

Leah Jacobsen:

Jeg har været hos Lene til lydhealing og regressionsterapi i et intensivt forløb. Jeg er utrolig overrasket over den “power”, der opstår ved at bruge musikalsk værktøj – syngeskåle som optakt til sessionen – Stemmen gennem hele lydbehandlingen, som når helt ind på celleplanet. Under regressioner har jeg følt mig trygt guidet af en vis og respektfuld kvinde. Tak for visdom, gode råd og smil med på vejen.

Zenia Sofia Munk:

Tusind tak for en powerfuld regression med lydterapi i dag. Jeg følte virkelig, at jeg var i gode og kompetente hænder, og det er fantastisk som genoplevelsen af et gammelt traume kan vende oplevelsen til et nyt og livsbekræftende udgangspunkt. Sidst men ikke mindst forløser lyden altså bare i dybden.

Anita Svenstrup:

Jeg er et menneske som måske skiller sig lidt ud, både fysisk og mentalt, og har flere gange oplevet, at blive åbenlyst vurderet. Jeg er blevet vurderet på mit udseende, og der er samtidig blevet stillet spørgsmålstegn ved mine handlinger; jalousien og det ukendte, har virkelig talt sit sande sprog. Dette har af flere omgange, været med til at skabe stress og angst i min krop og i mit sind. Musik i det hele taget, har altid haft en stor plads i mit hjerte, og jeg har derfor været meget åben over for denne form for terapi, helt fra begyndelsen. Jeg blev placeret på en briks med puder under lår og hoved, samt et tæppe over min krop. Lene begyndte derefter processen med at lydheale mig, for at få mig til at blive afslappet, og som hun selv sagde: ”for at komme i stemning”.

Jeg mærkede en summen i min krop, og jeg følte virkelig at healings processen var i gang, i min krop. Jo mere lyd hun gav, jo lettere blev det for mig, at slippe mit tankemylder, hvilket var meget befriende.

Dernæst bevægede vi os ind i regressionsterapien, hvor jeg gennem en verden som Lene guidede mig igennem, i sandhed opnåede en midlertidig følelse af lettelse og frihed – jeg fandt altså mit fristed. Jeg var nu så involveret, at frisyngningen nærmest kom af sig selv; jeg skreg, sang og græd alle mine følelser og min vrede ud, og Lene var ved min side, som den omsorgsfulde og trygge klippe. Bagefter følte jeg mig udmattet i kroppen, men stærk i sindet! Vi afsluttede sessionen med lydhealing, efterfulgt at samtale. Det var en fantastisk og givende oplevelse!                                                 Jeg håber at dette indlæg har været en oplevelse for dig at læse, ligesom det for mig, har været en kæmpe oplevelse at være en del af.   Tak til dig Lene.   Kærlige solskinshilsner fra Anita