Behandlinger

Hver behandlingssession starter med en samtale, hvor vi beslutter hvilke elementer behandlingen skal bestå af. Det anbefales at modtage 3 behandlinger, for optimal effekt.

Priser:

  • Lydhealing: Første behandlingsgang 600 kr., derefter 300 kr.pr gang
  • Øvrige behandlingsformer 600 kr.

Lydhealing
Når du modtager lydhealing af mig, ligger du på en briks med et tæppe over dig, og jeg bruger min stemme til at lydscanne din krop. Det foregår nærmest lige som når en flagermus søger føde. Dvs. at jeg lytter efter, hvor lyden fra min stemme laver resonans – jeg kan høre der dannes overtoner. Enhver celle har en egenfrekvens og kan sættes i svingning af en lyd med samme frekvens. Ved hjælp af min stemme og mine lyttende ører, er det muligt at bringe flow i din krop. En lydhealing vil normalt være aktiv i kroppen i op til 10 dage og peaker normalt efter 2 dage.

 

Frisyngning
Ved denne metode går vi mere terapeutisk til værks. Vi starter med en samtale, som sætter fokus på en problematik, du gerne vil arbejde med. Jeg hjælper dig, gennem en dybere samtale, med at afdække problematikken og ved brug af din egen stemme, kan du f. eks. forløse gamle traumer og uhensigtsmæssige overbevisninger, som måske styrer dit liv.

Du ved, at du har sunget dig selv fri, når ”Tonen fra Himlen” høres. D.v.s. at du føler tonen ”synger sig selv” og overtoner høres. Du vil sandsynligvis også føle dig mindre styret af dit ego.

At synge sig selv fri kan styrke dit selvværd, lindre angst, skabe større glæde, opløse blokeringer m. m.

Når du ændrer på din psykiske tilstand, er der stor sandsynlighed for, at du også vil opleve fysisk positiv forandring.

Regressionsterapi
Mange af vores problematikker kan ligge tilbage i barndommen eller måske endda endnu længere tilbage. Igennem en bestemt regressionsteknik, guider jeg dig ind i en situation, som har lagt grundstenen til den problematik du står i nu og her. Ved at få belyst det oprindelige traume, og gennem denne proces, får du en forståelse for sammenhængen, og denne bevidstgørelse kan sætte dig fri. Alt efter hvilken følelse du kommer i kontakt med, vil det forstærke forløsningen at bruge din egen stemme til at sætte lyd på følelsen.